Previous
Next

Locatie in het hart van West-Friesland

Het pand is rustig gelegen in Westwoud, het hart van West-friesland, op slechts 1,5 minuut rijden van de Drechterlandse weg tussen Hoorn en Enkhuizen. Er bevinden zich 3 parkeerplekken en 3 fietsrekken op eigen terrein en voldoende parkeerruimte langs de straatkant. Op 50m loopafstand is een groot, gratis parkeerterrein voor ruim 200 auto’s.

Binnen is de ruimte qua werkplekken in overleg aan te passen. Afscheiding, gedeeltelijk of in zijn geheel, tussen de werkplekken en/of vergaderruimte is momenteel nog niet geplaatst, maar kan afhankelijk van uw wensen en behoeften worden gerealiseerd.

De standaard openingstijden van het pand zijn maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 18:30 uur en kan afhankelijk van uw wensen en contractvorm in overleg worden aangepast. Het is hierdoor mogelijk de ruimte ook s’ avonds en/of tijdens het weekend te gebruiken.

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.