Stel uw vraag
Heeft u een vraag, een wens of opmerking, neemt u dan gerust contact met ons op.
1000 tekens over
Image not available

alle ICT middelen aanwezig

Iedere werkplek is voorzien van voldoende voorzieningen zoals een ergonomische bureau, stoelen, airco en stroomaansluitingen. Daarnaast kan iedere werkplek in overleg worden aangepast.

Onze werkplekken

wij bieden veel faciliteiten

Image not available

Vergaderruimte

Wij beschikken over een aparte vergadertafel/ruimte die gedeeltelijk of in zijn geheel kan worden afgesloten door een afscheiding te plaatsen.

Aparte vergadervoorziening

voor 6 personen en meer

Image not available

Meerdere werkplekken

De indeling is in overleg aan te passen. Uw wensen en behoeften kunnen altijd verder worden besproken.

Indeling aan te passen

volgens uw wensen en behoeften

Keuken van Flex Plek

Eigen keuken

Bij FLEX PLEK West-Friesland is een aparte keuken met zitgedeelte aanwezig zodat u uw eigen lunch en koffie kan bereiden. Naast deze ruimte is er ook een aparte toilet aanwezig.

Aparte keuken & kantine

Waar uw eigen lunch kan worden bereid

Image not available

FLEX PLEK West Friesland..

heeft een aparte ingang en is voorzien van een nooduitgang. Er is daarnaast voldoende gelegenheid om zowel de fiets als de auto te plaatsen en er is airconditioning aanwezig.

Ons kantoorpand

met voldoende gratis parkeergelegenheid

Virtuele tour van Flex Plek

Hoi mijn naam is Duncan Kennedy.

Ik heet u alvast van harte welkom bij FLEX PLEK. U kunt ons pand virtueel bezoeken en alvast even rondkijken. Klik hier.

Even in 360 rondkijken

Start hier uw virtuele tour

 
 

Locatie in het hart van West-Friesland

Het pand is rustig gelegen in Westwoud, het hart van West-friesland, op slechts 1,5 minuut rijden van de Drechterlandse weg tussen Hoorn en Enkhuizen. Er bevinden zich 3 parkeerplekken en 3 fietsrekken op eigen terrein en voldoende parkeerruimte langs de straatkant. Op 50m loopafstand is een groot, gratis parkeerterrein voor ruim 200 auto's.

Binnen is de ruimte qua werkplekken in overleg aan te passen. Afscheiding, gedeeltelijk of in zijn geheel, tussen de werkplekken en/of vergaderruimte is momenteel nog niet geplaatst, maar kan afhankelijk van uw wensen en behoeften worden gerealiseerd.

De standaard openingstijden van het pand zijn maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 18:30 uur en kan afhankelijk van uw wensen en contractvorm in overleg worden aangepast. Het is hierdoor mogelijk de ruimte ook s' avonds en/of tijdens het weekend te gebruiken.

Bekijk onze locatie in 360 graden
Raadhuisstraat 2 - 1617 VL Westwoud - Telefoon: +31 (0)6 467 107 54 - info@flexplek-wf.nl